Wednesday 18 June 2008

Sex in the City

Jaha så var filmen här , inte fick man gå på premiären heller...suck well ska gå snart det lugnat ner sig med några vänninor och bara gotta mig i alla snygga kläder och väskor och enligt Hans Viklund som tydligen är tappad bakom en sten , bli lite fördummad!

Håller med tjejerna att han verkligen har nån förlegad syn på detta med filmens innehåll. Visst är den glamorös och ytlig i sin form men har även en poäng med kanske har det med att vara man som gör att han inte förstår så låt mig slippa hans kommentarer. Och likhetstecknet mellan shopping och dumhet orkar jag inte ens prata om....ska vi gissa vad Hans kör för bil, vilket hem och prylar han har som isåfall kan liknas med en tom hjärna el är det så att när män köper bilar och prylar (ofta för mer pengar än tjejers handväskor) så är det ett "smart" köp?

Kanske är det sant att mäns köp av bilar bara är en penisförlängare (fylld av osäkerhet) eftersom dom blir så upprörda när kvinnor helt plötsligt slår dom på fingarna och shoppar sina egna "prylar"......

2 comments:

Anonymous said...

Hans lär väl knappast komma upp i halva sin frus lön så på nåt sätt måste han väl hävda sig...

Petra Nygren said...

Eller hur , precis vad jag tänkte då blir det ännu pinsammare!