Monday 26 October 2009

Nyttig frukost


Bricka från Jobs Handryck AB i Leksand

Min nyttiga frukost !
Efter några veckor med magproblem har jag nu fått vända ut och in på min kost, jag hoppas att detta ska landa bra i min IBS mage (min egna diagnos väntar på den riktiga)! Idag bjöds det på smoothie av blåbär,linfrön,tranbär,banan och havremjölk som passar utmärkt i smoothie om man inte vill el kan dricka mjölk. Till den Rooibos te (NK Havtorn) , kiwi och hårdbrödmacka med skinka.


Nu är det snart kaffedags (kaffe med soyamjök för magen) efter att jag spenderat några timmar med att redigera denna bild till min inlämningsuppgift på Söndag i kursen Digital modeskiss. Hela poängen är att man ska färgreducera bilden till bara 10st färger och sen retuchera bort alla prickar och dylikt....sjukt jobbigt. Efter detta kommer jag verkligen behöva köpa mig en pilatesboll till stol!



Ursprungsbilden


Min ofärdiga bilduppgift, återkommer med resultatet!


Följ min blogg med bloglovin

3 comments:

Lina said...

Åh, frukosten såg jättegod ut!

Kan tänka mig att det är pyssligt med färgreduktionen. Men det ser ut att bli bra!

Minna said...

Mina tips för IBS är att prova att äta så lite fibrer som möjligt under ett tag. Prova att äta vitt bröd, vanlig pasta och inte äta så mycket frukt och grönsaker, iallafall inte råa.

För mig har det funkat! Det här kräver väl kanske mer info än ett futtig kommentar... men ändå...

Petra Nygren said...

Tack för bra tips Minna håller på och kollar vad som funkar och ej är ju så olika för alla. Råa grönsaker funkar inte alls som du säger inte bröd el kött heller men melon och kiwi och havregrynsgröt ..alltid nåt!

Har du fått diagnos IBS? Kanske får ta detta över en fika istället hahaha! Kram