Friday 27 April 2007

Gi och gamla chefer

Just ätit en trevlig lunch, dock själv (alltid trist) från nåt nytt nytto ställe på Östermalm...riktigt gott även om jag e lite trött på alla GI grejer. Detta var en qinoa sallad med morots & rödbetsbollar i know det låter typ vego knas men gott. GI är dock bara en trist grej, ät bra rör på dig så fixar man den biffen utan en massa torra kycklingfileer utan sås. Plus att alla dessa saker inte direkt spär på speciellt unga tjejers självbild på att dom duger istället tror dom att man måste se ut som en sticka, äta den pretto Lauritzson mat el inget alls.

Jo visst jag åt en sån pretto sallad själv som kan vara gott ibland summan av kardemumman är bara variation. Men seriöst måste inte den där killen på Gi siten vara lite skum, kolla bara han och hans kompanjon på TV4 morgon program nån gång....dom ser ut som dom ska döda varandra med kniv för att i nästa sekund se ut som dom ska ha sex bakom spisen....en rysare!

Igår var det dags för en gammal chef att prata integration på TV , gick bra för honom tycker jag även om programmet spårade ur lite i slutet.

Dagens Glam: Mina nya budgetjeans (bara 299)från Gina Tricot...bra affär det där go GINA!
Dagens Sunk: Mattetal



No comments: